Un bărbat a murit pe dealul Cerghidului, în propria maşină, în timp ce staţiona

Aseară, pe dealul Cerghidului, un bărbat a murit pe loc după ce o maşină scăpată de sub control a intrat frontal în el, în timp ce aştepta în propriul autoturism, pe marginea drumului. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-i calma pe apropiaţii bărbatului decedat.

Accidentul infiorător a avut loc la ieşirea din localitatea Cerghid, din judeţul Mureş, puţin după ora 20:00. Şoferul, în vârstă de 31 de ani, se afla în maşină cu socrul şi cumnatul lui şi mergeau spre casă. A oprit pentru câteva momente pe marginea drumului, iar atunci s-a produs nenorocirea. 

Socrul victimei: Eram opriţi pe margine să mergem să ne facem nevoile şi în timpul ăla, maşina care e acolo a depăşit o altă maşină şi a intrat direct în şofer.

Cumnatul victimei: Noi am scăpat că eram jos din maşină. Au venit ăia, au depăşit, au venit tare, au avut o maşină şi a intrat în noi. Cu avaria pornită eram! Şi cu luminile aprinse? Faza de întâlnire. Luminile aprinse! 

Imediat după impact, cei doi au sărit să-l scoată pe bărbat din maşină şi au încercat să-l readucă la viaţă. În zadar însă. Doi copii au rămas fără tată.

Gina Săpătoru, medic primar medicină de urgență UPU SMURD Târgu Mureș: La faţa locului am găsit o persoană în afara autoturismului, sub manevre de resuscitare, în stop cardio-respirator, s-au continuat manevrele de resuscitare, dar în ciudat eforturilor pacientul a decedat. 

Ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în accident au suferit răni minore şi au refuzat transportul la spital. Pe numele şoferului care s-ar face vinovat de producerea accidentului s-a deschis un dosar penal.

Alexandra Popovici purtător de cuvânt IPJ Mureș: În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul de săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Imediat după anunţul decesului bărbatului, familia îndoliată a vrut să-şi facă dreptate singură. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-i separa pe aceştia de cei doi bărbaţi aflaţi în cea de-a doua maşină. 

Vezi video pe Observator TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.