Un deceniu de activitate pentru Asociatia Catharsis din Tîrnaveni

“Asociatia Catharsis din Tarnaveni a sarbatorit miercuri, 22 noiembrie, un deceniu de activitate in sprijinul persoanelor cu dizabilitati.

La casa asociatiei (casa achizitionata in anul 2013 de catre membri ai organizatiei, special pentru copiii cu dizabilitati- acum adulti cu dizabilitati) au fost prezente peste 65 de persoane!

In cadrul evenimentului “10 ANI ALATURI DE CATAHARSIS” s-a prezentat un scurt istoric despre asociatie, realizarile obtinute de catre beneficiari, sprijinul acordat de catre Consiliul Local Tarnaveni, Consiliul Judetean Mures, firme si persoane fizice, precum si obiective pentru viitor.

Au fost acordate diplome de onoare si excelenta invitatilor, care au sprijinit activitatea asociatiei, pe parcursul celor 10 ani, dar si parintilor beneficiarilor, si…. celor care stau in centrul acestei probleme, cei pentru care au fost depuse toate eforturile: persoanelor cu dizabilitati!

Au primit diplome:
Primarul Meghesan Sorin
Viceprimarul Florin Sim
Octavian Popa, primul primar care a sprijinit asociatia
Mariana Serban
Georgeta Toma
Ani Dendrino
Carmina Stroia
Alexandru Stroia
Dacia Hincu
Gligor Daniela
Marginean Liliana
Cristi si Veronica Gainar
Muth Rodica
Raluca Ceusan
Au mai fost acordate diplome echipei de specialisti care lucreaza acum cu beneficiarii: psiholog Adina Maier, kinetoterapeut Dan Peter, asistent social Albu Gabriel, nutritionist (voluntar) Carmina Stroia si membrilor consiliului director, presedinte Onet Cornelia, vicepresedinte Adina Maier, membrilor Anca Sita, Teban Eleonora şi Onet Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.