Un DJ din Târnăveni s-a “izolat” în mijlocul oceanului

Odată cu pandemia, viata activa a DJ-ilor a cam încetat. Majoritatea s-au mutat pe streaming-uri live pe retelele de socializare, pentru a-și impartași muzica preferata cu publicul.

Silviu Raulio este absolvent al Liceului Teoretic Andrei Bârseanu din Târnăveni şi al Universității Petru Maior din Târgu Mureş, profil inginerie. A intrat în contact cu muzica la vârsta de 15 ani când l-a descoperit pe idolul său DJ Tiesto, care mixa pe stadioane în faţa a mii de oameni. S-a îndrăgostit instantaneu de muzica şi mixajele lui Tiesto şi şi-a spus “Vreau să fac şi eu asta”. Zis și făcut.

DJ Raulio a parasit anul trecut orasul Munchen din Germania, pentru a porni de la zero în Barcelona, pe care îl consideră orasul – opera de artă al lumii. În prezent însă, se află in dreptul Saharei, in Tenerife unde mixează pe un catamaran în oceanul Atlantic, departe de civilizatie.

Palmaresul său recent mai cuprinde și alte Live-uri din zone de excepție:

În urmă cu trei luni a realizat un stream live in fata faimoasei catedrale din Palma de Mallorca
În urma cu aproximativ o luna la rasarit, in delta fluviului Ebru, unde a fost luat prin surprindere de maree
Pe acoperisul blocului de 12 etaje in care locuieste in Barcelona
Pe Casa Dragonilor din Game of Thrones, o locatie tot situata la oceanul Atlantic

Pentru a putea vedea și filmarile viitoare, puteți da subscribe canalului său de youtube: https://www.youtube.com/user/SilviuRaulio sau paginii de Facebook: www.facebook.com/djraulio, pentru ca Dj Raulio este intr-o continua cautare de locuri speciale si neobisnuite din care sa transmită live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.