Un loc de respiro, în inima Munților Călimani

Pandemia ne-a făcut să tânjim mai mult după relaxare și după o deconectare reală, mai ales în contextul în care pentru mulți angajați, toate procesele de lucru s-au mutat în online, ceea ce crescut într-o bună măsură nivelul de stres. Dacă în martie 2020, sufrageria părea încăpătoare și părea a fi locul nostru de confort absolut în care să ne refugiem, lucrurile s-au mai schimbat acum.

Avem clar nevoie și de întâmplări fericite în viața noastră, iar pentru trebuie să ne facem loc pentru mai multe momente de respiro, departe de casă. Până ca planurile să devină realitate, vă propun ca deocamdată să călătorim virtual, în Țara Dornelor, la căbănuțele de la Haita Land, un loc care s-a născut dintr-o întâmplare fericită, după cum spune chiar Vlad Iftime, cel care le deține. Haita Land începe unde se termină ultimele fărâme de asfalt și unde începe să te cuprindă răcoarea Munților Călimani, locul care altădată era un bun refugiu pentru haiducii români.

Investiția inițială pentru întregul proiect s-a ridicat la aproximativ 400.000 de euro și s-a bazat pe o strategie de business menită să readucă la viață zona, prin dezvoltarea unor unități de cazare cu facilități moderne.

În prezent, proiectul din Țara Dornelor include trei căsuțe – Sihastru, Pridvor și Cuib (…) Primele două se închiriază în totalitate, turiștii având la dispoziție aproximativ 2.000 mp de curte. În `Cuib` există două apartamente care pot fi închiriate separat sau împreună, ele fiind `legate` printr-o ușă secretă ce poate sau nu să fie deschisă, în funcție de preferința clienților.

-Vlad Iftime, fondator Haita Land-

Evadare și aer curat. Cam asta își doresc cei care s-au săturat deja de marile centre urbane, parcă ticsite la nesfârșit de oameni. Aceștia sunt și turiștii care sosesc la Haita Land, aceiași oameni care au un respect deosebit față de natură și de mediul înconjurător. Sunt persoane care își doresc să se conecteze cu natura, să uite de agitația zilnică și de zgomotul orașului și își doresc să se bucure de frumusețea, liniștea și aerul proaspăt pe care acest loc îl oferă, spun proprietarii.

Wall-Street

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.