UN MODEL CU UN VIITOR STRĂLUCIT, ANDREEA POP

Se numeşte Andreea Ioana Pop, este din Târnăveni şi activează de 4 ani în domeniul modelingului. Cel mai important eveniment de dată recentă la care a participat a fost Media Music Awards desfăşurat la Sibiu în calitate de hostess unde a înmânat premiile artiştilor. Evenimentul va fi difuzat de postul de televiziune MTV România.

6

7

5

Andreea a participat până acum la shootinguri foto şi prezentări pentru hair-stilyşti şi diferiţi tineri designeri, la prezentări pentru make-up şi la târguri de nunţi în Cluj, Târgu Mureş, Alba Iulia, Mediaş dar şi Târnăveni. Imaginile cu Andreea au fost publicate în diverse ziare, panouri şi publicaţii online. De asemenea Andreea a fost hostess la mai multe evenimente, activitate care a atras-o în mod deosebit.

9

1

4

Andreea îşi doreşte ca în viitor să devină organizator de evenimente, iar meseria de acum să o poată profesa şi la un nivel mai înalt.
Andreea Ioana Pop are 22 de ani şi a absolvit Colegiul Tehnic din Târnăveni, iar anul acesta Facultatea de Ştiinţe Economice de la Sibiu. În prezent nu este căsătorită dar are o relaţie stabilă.

8

2

3