Un nou ansamblu rezidențial la Târgu Mureș

Ansamblul rezidențial Concept 9 situat într-o zonă de interes maxim din Târgu Mureș și-a lansat site-ul și pagina de facebook și anunță și demararea vânzărilor de apartamente.

Concept 9 oferă echilibrul perfect între un stil de viață modern și eficiența folosirii spațiului. Acest ansamblu rezidențial, oferă o imagine 9 asupra nivelului de dezvoltare imobiliară a orașului, ni se adresează 9 tuturor, fiind situat la doar 9 minute de centrul orașului.

Cu o deschidere amplă către Calea Sighișoarei, Concept 9 completează armonios zona, aducând un aer proaspăt. Situat la 9 minute de centrul orașului și aproape de liziera pădurii, sau de noul parc al cartierului “Tudor”, proiectul dispune de două stații de autobuz care vor facilita tranzitul din zonă. În plus, în vecinătatea noului tău cartier vei găsi: Shopping City Târgu Mureș, Auchan, magazine de bricolaj, benzinărie, spălătorie dar și alte servicii, astfel încât să petreci cât mai puțin timp pe drum și să ai cât mai mult timp pentru lucrurile care contează. Concept 9 reprezintă un proiect integrat, atent gândit, ce pune pe primul loc calitatea vieții locuitorilor.

Prețurile încep de la 59.000 de euro.

Toate detaliile pe https://concept-9.ro/ sau pe pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.