UN NOU ÎNCEPUT PENTRU CLUBUL COPIILOR

Clubul Copiilor din Târnăveni îşi deschide porţile pentru un nou an de activităţi adresate copiilor şi elevilor dornici de a îşi experimenta şi concretiza talentele de care dispun. Într-un cadru propice desfăşurării de activităţi nonformale, Clubul Copiilor din Târnăveni face ultimele pregătiri pentru demararea unui nou an şcolar, respectiv pentru a-şi primi cursanţii. Începând cu această săptămână, Clubul Copiilor din Târnăveni a dat startul înscrierilor pentru cele 6 cercuri care funcţionează în această instituţie de învăţământ. Astfel, părinţii pot alege să îşi înscrie copilul/copii la cercurile disponibile în acest an şcolar, după cum urmează: karting, limba engleză, teatru/teatru de revistă, pictură/pictură pe sticlă, fanfară şi chimie experimentală. În cadrul cercurilor mai sus amintite îşi desfăşoară activitatea grupe specializate în: tenis de masă, atelierul fanteziei, cenaclu literar şi artă fotografică.
Cei interesaţi se mai pot înscrie până pe data de 1 octombrie, între orele 9-16, prin completarea unei cereri-tip, la sediul instituţiei din Piaaţa Trandafirilor, nr. 10, Târnăveni.
Toate cursurile sunt gratuite şi se adresează copiilor/elevilor cuprinşi într-o formă de învăţământ. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-446.405.