Un nou regulament pentru pentru obținerea ”Permisului de spargere” a infrastructurii domeniului public

Lucrările de reparații și intervenții de urgență la rețelele tehnico-edilitare de pe domeniul public și privat al municipiului nostru sunt tot mai dese și generează multe inconveniente locuitorilor, atât pietonilor cât și șoferilor. De multe ori refacerea infrastructurii este superficială, deteriorându-se în scurt timp.

          În ședința ordinară a Consiliului Local din data de 29.08.2019 a fost inclus pe ordinea de zi  printre cele 11 proiecte de hotărâre și 2 plângeri, și Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru obținerea ”Permisului de spargere” și a Tehnologiilor de refacere a infrastructurii domeniului public și privat al municipiului Târnăveni.

          Prin aprobarea acestui regulament s-a stabilit cadrul tehnico-organizatoric pentru derularea în condiții optime a lucrărilor executate pe rețelele edilitare amplasate pe domeniul public și privat al municipiului și aducerea la starea inițială a porțiunilor pe care s-au efectuat lucrări de modernizare sau intervenții de urgență. În acest regulament sunt prevăzute condițiile și documentele necesare obținerii avizului și acordului de spargere, dar și sancțiunile aplicabile de către agenții constatatori. Amenzile sunt cuprinse între 500 și 2500 lei, în funcție de gravitatea contravenției.

          Regulamentul complet și formularele necesare pot fi văzute AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.