Un nou șef la Poliția Rutieră Târnăveni

Cu data de 01.02.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Lefter Sergiu a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, pe o perioadă de 6 luni.

Începând cu data de 27.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de poliţie Curta Simion-Nicolae a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Secţiei de Poliţie Rurale nr.9 Breaza, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 28.01.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Vasiliu Liviu Eduard a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Biroului Juridic, pe o perioadă de 6 luni.

Cu data de 01.02.2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Benyovszki Zsolt-Gyorgy a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Târgu Mureş, pe o perioadă de 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.