Un şofer de TIR a murit pe centură întrebând direcţia de mers

Un bărbat a decedat în această seară pe șoseaua de centură a municipiului Târnăveni. Accidentul a fost produs in jurul orei 20.30.

Pe DJ 107D, km.50+900, in afara localității Tarnăveni, conducătorul unui ansamblu TIR, înmatriculat în MM, a coborât din cabina pentru a solicita indicatii privind direcția de deplasare, fiind surprins și accidentat mortal, de conducătorul unui autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în MS, care circula din sens opus! Cercetările continuă la faţa locului.

3 comentarii la „Un şofer de TIR a murit pe centură întrebând direcţia de mers

 • 21 noiembrie 2019 la 20:38
  Permalink

  Sa va fie rușine la toți din Primăria Târnăveni , nu sunteți înstare de nimic nici sa semnalizări o deviație cu indicatoare corespunzătoare ! Vin oameni străini și Soferi din alte localități cu camioane de mare tonaj și nu știu pe unde sa ocoleasca. De se baga prin centru puneți pe iei Politia comunitara sa ii amendeze. Sa fa fie rușine !

 • 21 noiembrie 2019 la 16:04
  Permalink

  Pai da ! Dumnezeu sa-l odihneasca, a murit in timp ce-si facea meseria. Dureros!
  Dar intrebarea mea este cat se mai tolereaza viteza teribilista pe centura Adamus ? Nu odata am fost pusi in situatia sa sarim in sant sau aratura , de catre “soferii/soferite” inconstienti/te.
  Vorba : “trage-te in sant, ca eu ma grabesc ” sau nu conteaza ca se apropie din contrasens alte autovehicule, eu ma bag in depasire….

 • 21 noiembrie 2019 la 13:15
  Permalink

  Nu sa auzit nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.