Uniţi depăşim problemele sistemului!

urna

Leucemia este o boală de multe ori vindecabilă în ţările civilizate iar dovadă stau cazurile vindecate cu succes chiar din Târnăveni. Din păcate la noi cei care sunt diagnosticaţi cu aceste boli trebuie să lupte nu doar cu suferinţa ci şi cu sistemul. În ciuda sărăciei Târnăveniul s-a mobilizat exemplar de fiecare dată şi şi-a ajutat semenii aflaţi în suferinţă.

Georgiana Ivan, fata de 17 ani, elevă la Colegiul Tehnic din Târnăveni care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică de risc înalt este internată la spitalul din Tîrgu Mureş unde face tratament cu citostatice. Alături de ea se află bunica acum, iar părinţii sunt la muncă în străinătate pentru a face rost de sumele necesare tratamentului.

În urma apelului făcut de colegii fetei şi portalul Tirnaveni.ro localnicii s-au mobilizat şi s-au înscris pentru donarea de sânge, deoarece este nevoie de câte un donator în fiecare săptămână. Până acum s-au înscris 15 donatori.

Deoarece tratamentul de care are nevoie este unul costisitor, Georgiana are nevoie de bani pentru a-l continua la o clinică în străinătate.

Contul bancar unde puteţi face donaţii este deschis la Raiffeisen Bank:

RO47 RZBR 0000 0600 0965 9777

Pe lângă contul deschis de familie, la sediul Primăriei municipiului Târnăveni, veți găsi o urnă sigilată, în care puteți dona anonim.