URMĂRIŢI INTERNAŢIONAL PRINŞI DE POLIŢIŞTII MUREŞENI


Două persoane urmărite internaţional au fost depistate de poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Mureş şi I.P.J. Braşov, în urma a 3 percheziţii domiciliare, desfăşurate pe raza judeţului Braşov.

La data de 15 mai 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş şi Braşov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tg. Mureş, au desfăşurat 3 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de infracţiuni de înşelăciune.

Cele 11 persoane, identificate cu ocazia percheziţiilor, sunt bănuite că ar fi abordat diferite societăţi comerciale, iar după ce aveau datele de identificare ale acestora, se prezentau la persoanele vătămate şi le solicitau diverse mărfuri, pe care le achitau cu bilete la ordin false. Infracţiunile de înşelăciune ar fi fost comise pe raza mai multor judeţe.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au identificat două persoane, de 35 şi 43 de ani, din judeţele Vâlcea, respectiv Olt, urmărite internaţional, pe numele acestora fiind emise mandate de urmărire internaţională privind executarea de pedepse pentru infracţiuni de evaziune fiscală şi înşelăciune.

Cei doi urmăriţi au fost depuşi la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Braşov.