De interes

Usturoiul prăjit – vindecă întreg corpul

Usturoiul este cu siguranță unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. Acest miracol natural este capabil să trateze numeroase boli și, datorită proprietăților sale medicinale puternice, este utilizat în întreaga lume.

A fost folosit în mod tradițional pentru reducerea nivelului de colesterol, controlul tensiunii arteriale crescute și scăzute, tratarea bolilor de inimă și sistemului circulator, stimularea fluxului sanguin și prevenirea atacurilor de cord.

Consumul său controlează colesterolul LDL, previne producerea hormonului angiotensinei II și relaxează vasele de sânge.

Proprietățile sale puternice antibacteriene și antifungice îl fac un tratament puternic pentru infecții, motiv pentru care a fost utilizat pe scară largă pe câmpul de luptă pentru soldații răniți.

Aparent, usturoiul vă poate ajuta corpul în 24 de ore. Potrivit experților, consumul zilnic de 6 căței de usturoi prăjiți poate oferi efecte impresionante, după cum urmează:

Prima dată este digerat în stomac și vă hrănește corpul.
După 2-4 ore, începe să distrugă celulele canceroase și să prevină deteriorarea radicalilor liberi.
După 4-6 ore, metabolismul începe să recunoască proprietățile sale benefice și ajută la eliminarea excesului de lichide și grăsimi din organism.
După 6-7 ore, proprietățile antibacteriene ale usturoiului încep să funcționeze și să distrugă bacteriile găsite în sistem.
După 6-10 ore, nutrienții găsiți în usturoi au oferit efecte la nivel celular, astfel încât organismul nu este protejat de oxidări.

Iar după 10-24 de ore, datorită aportului acestei legume miraculoase, corpul suferă un proces de curățare profundă.

Citeste continuarea

Sursa: Iubesc Transilvania