Vă mulțumesc pentru un an în care v-am simțit mai aproape decât oricând

Fie că au fost proiectele orașului pe care le-am realizat împreună sau răspunsul vostru la apelurile la responsabilitate, ați știut să fiți oameni.

La fel de generoși ați fost cu încrederea grație căreia ați hotărât că merit să vă fiu primar pentru a treia oară.

Dar și atunci când am trecut împreună cu familia mea prin frământările diagnosticului pozitiv la boala anului, ați avut un gând sincer și o vorbă bună.

Vă mulțumesc pentru tot și toate!

O luăm de la capăt și îmi doresc să avem împreună ani mulți, ca anii buni. Așa cum erau ei în pozele de mai jos😊

Să fiți sănătoși!
La mulți ani!✨🍀🌟

Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni

3 comentarii la „Vă mulțumesc pentru un an în care v-am simțit mai aproape decât oricând

 • 1 ianuarie 2021 la 14:56
  Permalink

  De ce nu? Pai atunci cum ne mai putem lauda cu ce am realizat noi in oras? Daca nu era acea cladire unde se vaccina lumea? Ne agatam de orice oportunitate pentru a arata ce am realizat noi.

 • 1 ianuarie 2021 la 11:34
  Permalink

  LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE. SPER CA ANUL ACESTA SĂ VĂ AXATI MAI MULT PE TINERI ȘI SĂ ÎI SUSTINETI ȘI PE EI ÎN CEEA CE FAC (micile afaceri, sport,educatie e.t.c.) CU ACEEAȘI ARDOARE CUM AȚI SUSȚINUT SENIORII ORAȘULUI (respect pentru ei)CARTIERELE MĂRGINAȘE E.T.C… CRED CĂ AR FI TIMPUL SĂ LĂSĂM PETRECERILE COSTISITOARE (zilele Tarnaveniului) DEPLASĂRI INUTILE ….ȘI SĂ GÂNDIM ÎMPREUNĂ UN PLAN DE RELANSARE AL TARNAVENIULUI. APROPO SE VORBEȘTE ÎN ORAȘ CĂ SUNTEȚI CAM MULȚI PRIN PRIMĂRIE. (DE-AI NAȘULUI).

 • 1 ianuarie 2021 la 3:32
  Permalink

  Dle primar vedeti ca nu la casa Victoria trebuie sa se faca vaccinurile. In Tirgu Mures se fac vaccinurile la 2 sectii din Spitalul Judetean Mures, nu in cluburi si alte cladiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.