Vacanță de vis în raiul de la Castel

Miroase deja a vacanță și toți ne gândim unde oare să mergem. Și noi te întrebăm ce planuri ți-ai făcut. Ce-ai zice ca vara aceasta să evadezi în mijlocul naturii, unde poți să uiți de tot și de toate și să te bucuri de un paradis pe pământ? Să ai doar pentru tine un loc de poveste, unde îți vei mai trage sufletul în liniște și unde vei descoperi frumusețile pe care are să ți le ofere un colț de rai neștiut. Îți arătăm, astăzi, una dintre cele mai frumoase pensiuni în care noi am ajuns: Harmonia Mundi.

ADVERTISING

Harmonia Mundi este o pensiune-castel, construită într-o zonă foarte frumoasă, cu view, pe panta unui deal. Priveliștea spre munții Apuseni, spre cultura de lavandă din fața castelului, acum inflorită, ciubărul, dar și mâncarea tradițională, ca la mama acasă, îți vor aduce relaxarea de care ai atâta nevoie.

Unde?
Vlaha, Cluj: la 462 km de București, la 288 km de Brașov, la 329 km de Timișoara, la 17 km de Cluj-Napoca, la 413 km de Iași. 

Harmonia Mundi ( La Castel ) se află în Vlaha, unul dintre cele mai tradiționale sate din Țara Călatei. Este un loc liniștit, unde poți să te bucuri de natură, unde poți să citești o carte și să cunoști pe îndelete o bucată din viața autentică a Transilvaniei. E un concept de cazare premium, pe care noi l-am descoperit pentru prima dată anul trecut, iar de atunci a rămas un loc în care ne-am întoarce oricând.

Articolul complet pe calatorinbascheti.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.