Vaccinarea va începe la Târnăveni în data de 4 ianuarie

Direcția de Sănătate Publică Mureș a notificat spitalul din Târnăveni că poate începe de azi programarea pentru vaccinare a cadrelor medicale din localitate, aceasta urmând să se realizeze începând cu data de 4 ianuarie.

În prima fază s-au înscris pentru vaccinare 101 cadre medicale. La Târnăveni vaccinarea personalului medical se va realiza la Policlinică în zilele de 4, 5 și 6 ianuarie, Centrul Social Victoria urmând să fie locația pentru vaccinarea următoarelor categorii ale populației

Vaccinarea este gratuită și voluntară.

3 comentarii la „Vaccinarea va începe la Târnăveni în data de 4 ianuarie

 • 30 decembrie 2020 la 21:02
  Permalink

  Eu m-am vaccinat, in Germania, intr-un fost abator de curcani…acolo a fost amenajat centrul de vaccinare si asta nu pt. ca Germania nu ar avea spitale dotate. Cand am iesit, sotia mi-a spus ca hainele mele au miros a carne alterata (dar procesul de vaccinare a decurs normal si cu toate astea nu a comentat nimeni si am mai stat si 2 ore la coada). Cel mai important e ca scopul a fost atins…eu vad centrul Victoria potrivit pentru campania de vaccinare.
  Numai bine !

 • 30 decembrie 2020 la 9:38
  Permalink

  sunt curios cum se pastreaza distantarea sociala in boacaza aia care a costat 8 mld.

 • 29 decembrie 2020 la 23:22
  Permalink

  Domle primaru de ce nu se vaccineaza oamenii in spital ca peste tot in tara asta? Cladirea aia e pentru asa ceva sa fim vaccinati in ea? Trebuia in spital ca acolo sant conditiile cum zice guvernu. Vezi ca nu-i bine asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.