Verificări ale jandarmilor pe linie piscicolă, în Mureș

În acest sfârșit de săptămână, pentru prevenirea și combaterea faptelor de braconaj piscicol, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș împreună cu reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Mureș au continuat acțiunile de verificare a respectării condițiilor de practicare a pescuitului recreativ în județul Mureș.

Scopul principal al acestor acțiuni a fost prevenirea neregulilor în zonele de pescuit, fiind aplicate 11 avertismente, pentru încălcări ale prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.23/2008 privind pescuitul și acvacultura. Avertismentele au fost date pentru pescuitul recreativ efectuat fără permis în habitatele piscicole naturale, a pescuirii viețuitoarelor acvatice sub dimensiunile minime legale dar și pentru neprezentarea permisului, licenței sau autorizației atunci când acestea sunt solicitate de către autorități.

Mulțumim celor care au înțeles importanța acestor acțiuni și încurajăm în continuare respectarea măsurilor dispuse de autorități în domeniul pescuitului și acvaculturii, conform O.U.G. nr. 23 din 2008.

             COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.