(Video) Asociația Pro Infrastructură: “Autostrada-muzeu” Gilău-Nădășelu va fi conectată cu restul Autostrăzii Transilvania (G)

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură anunță că luni sau marți va fi făcută pre-recepția segmentului de șosea de la Gilău, care va conecta “autostrada-muzeu” Gilău-Nădășelu, gata din noiembrie 2017, cu restul Autostrăzii Transilvania (A3). “Începem săptămâna cu o mică veste bună: așa cum vedeți din cadrele aeriene surprinse vineri, 14.09.2018, intrăm în linie dreaptă la Gilău, acolo unde constructorul (Tirrena Scavi) este foarte aproape de finalizarea celor 766 de metri care vor conecta “autostrada-muzeu” Gilău-Nădășelu (gata din noiembrie 2017) de restul Autostrăzii Transilvania (A3). Mâine va fi ultima zi în care se va așterne stratul de uzură. Mai rămân așadar de executat diverse finisaje: taluzări, rigole/șanțuri, parapete protecție, indicatoare, marcaje rutiere”, anunță Asociația Pro Infrastructură, care publică și o filmare realizată cu drona pe Autostrada Transilvania, scrie News.ro.

Conform reprezentanților asociației, astăzi și/sau mâine se va efectua pre-recepția, iar recepția la finalizarea lucrărilor va fi în 27-28 septembrie dacă nu vor exista tergiversări inutile. “Simplu spus, sunt șanse mari ca la sfârșitul acestui luni să circulăm pe 9,5 km de autostradă nouă între Nădășelu și Gilău, evitând complet Cluj-Napoca pe relația Zalău/Baia Mare-Turda”, adaugă sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.