(Video) Imnul Naţional al României a răsunat, sâmbătă seara pe stradă la Târnăveni

Prin ordin al ministrului de Interne, în week-end, la orele 17 și 21, la megafoanele autospecialelor de intevenție se aude imnul național.
Așa este și la Târnăveni.

Imnul Naţional al României a răsunat, sâmbătă seara, pe străzile din toata tara, în cadrul unei acţiuni naţionale prin care se doreşte asigurarea populaţiei că forţele de ordine scoase în stradă, Poliţie, Jandarmerie, Poliţie Locală şi Armată, sunt alături de cetăţeni în perioada de restricţii pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

“Este vorba de o acţiune, care se desfăşoară la nivel naţional, este mesajul prin care îi asigurăm pe toţi cetăţenii că suntem în stradă, pentru siguranţa lor”, a precizat Emanuela Fărcaş, purtătorul de cuvât al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În timpul intonării Imnului de stat, militarii, poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali au luat poziţia de drepţi, lângă maşinile de serviciu.

Difuzarea Imnului de stat se realizează prin autospecialele Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi Jandarmeriei, sâmbăta şi duminica, la orele 17,00 şi 21,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.