(Video) Reportaj de acum 25 ani: Cum se distrau tinerii la Târnăveni

Un reportaj realizat în anul 1995 la Târnăveni de postul local de televiziune TV-AS a reflecta probleme similare atunci și acum. Cum se pot distra tinerii în oraș, era subiectul unei emisiuni pentru tineret difuzată în rețeaua locală de cablu.

Pentru cei nostalgici, imaginile cu centrul plin de tineri care se plimbă dintr-un capăt în altul amintește de o perioadă când oamenii socializau față în față iar atenția nu le era acaparată de ecrane.

Ce dorințe și pretenții aveau tineri de acum 25 de ani din Târnăveni veți putea urmări în înregistrarea de mai jos, a cărei calitate tehnică este la nivelul anului respectiv (casetă VHS).

https://youtu.be/nOeHhh15g3c

2 comentarii la „(Video) Reportaj de acum 25 ani: Cum se distrau tinerii la Târnăveni

  • 11 octombrie 2020 la 22:05
    Permalink

    Frumoase vremuri,imi aduc aminte cu drag.1995 a fost anul când am intrat la liceu.Mandru ca am fost liceean in anii aceia frumoși, doamne …frumos mai era,cu centrul seara ticsit de tineret, cu ture de centru,cu muzica frumoasă a acelor ani,cu discotecile Trei Brazi,Mac Mac si Clubul unde ne distrăm la sfârșitul săptămânii …offf,am devenit nostalgic…

  • 11 octombrie 2020 la 21:49
    Permalink

    Felicitări Mircea, felicitări Septi, pentru reportaj, pentru că ne surprindeti și ne aduceți in minte cum trăiam noi, cum socializam, cum făceam ture pe centru…Filmuletul e super !!!! Felicitări !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.