(Video) S-a lansat trailerul filmului “The Music Island” produs de un târnăvenean

Cosmin P. Zaharia, originar din Târnăveni, este producătorul, regizorul și actorul principal al filmului de lung metraj intitulat „The Music Island”. Subiectul principal al filmului este libertatea individuală și cum este ea influențată de mediul în care trăim.

„The Music Island”, cu o durată de 100 de minute, a fost turnat în 4 țări diferite: Spania (Ibiza), UK (Londra), România (București, Cluj Napoca), Bulgaria (Kavarna) și se bucură de o distribuție internațională, din care fac parte: Natasza Lesniak – o faimoasă actriță de teatru și film din Polonia; Manjinder Sangha – care a jucat în „O noapte la muzeu: Secretul Faraonului”; Cornel Raileanu – cunoscut actor român, care în prezent joacă la Teatrul Național din Cluj Napoca și este câștigător al premiului Uniter;  Rodrig Andrisan – actor român stabilit în Londra, unde  a jucat în multe filme și scurt metraje; Marco George – cascador ce recent a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai rapid headstand pe o motocicletă. Coloana sonora va fi compusa de Michal Kosinski, un cunoscut DJ belgian.

Casa de producție CosmʹIn Film Production a mai produs și scurt metraje precum Virtual Christmas și Brexit, care s-au bucurat de mare succes în mediul on-line.

Puteţi sprijini cu un Share !

IMDB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.