(Video) Un Târnăveni plin de tineri. Serbările Verii 1994

Voluntariatul și bucuria de face ceva pentru comunitate stăteau la baza Serbărilor Verii, în care se implicau foarte multe persoane care doreau să își aducă aportul gratuit la aceste serbări. Lăsând deoparte restricțiile pandemiei, un astfel eveniment ar fi imposibil de realizat azi din perspectiva voluntariatului, ceea ce spune multe despre noi cum am evoluat ca societate.

Serbările Verii au fost un eveniment anual organizat la Târnăveni începând din 1986 și inspirat după sărbătoarea cu același nume de pe litoralul românesc. Serbările Verii reușeau să aducă pe parcursul unei zile, mii de localnici la ștrandul din Târnăveni, care pe lângă plajă și baie se puteau bucura de o mulțime de concursuri distractive dar și sportive, demarate de Ioan Burdulea și Mircea Barbu sr.

Chiar dacă anumite momente par copilărești în prezent, atmosfera Serbărilor Verii era de deplină relaxare, socializare adevărată și reunirea comunității locale, neviciată de fițele capitalismului care ne-a învăluit în prezent.

Vă invităm să urmăriți o înregistrare de 3 ore realizată în anul 1994 de postul de televiziune TV-AS, cu precizarea că pentru ca această filmare să ajungă pe Youtube a fost nevoie de eforturi consistente pentru reconversia și reabilitarea materialului video.

Veți avea prilejul de a revedea mulți localnici, cea mai mare parte au părăsit orașul iar unii din păcate nu mai sunt printre noi.

One thought on “(Video) Un Târnăveni plin de tineri. Serbările Verii 1994

  • 2 noiembrie 2020 la 10:22
    Permalink

    Mulțumim pentru bucuria pe care ne-ați făcut-o de a retrăi acele momente ……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.