RecentStirea zileiStiri locale

Visul American poate trece și prin Târnăveni

O comunitate locală încearcă să le deschidă drumul și altor localnici către principiul “Visului american”, adică acela de a-ți crea propria afacere pe care să o dezvolți apoi … fără limite. Clubul Afaceri.ro Târnăveni și Clubul Afaceri.ro New York au semnat un acord de colaborare, ceea ce reprezintă un moment important pentru comunitatea antreprenorilor din Târnăveni și poate aduce numeroase beneficii. Iată care sunt avantajele de care s-ar putea bucura cei interesați de dezvoltarea propriei afaceri din Târnăveni:

  1. Acces la o rețea globală de afaceri: Prin acest parteneriat, membrii Clubului Afaceri.ro Târnăveni vor avea oportunitatea de a se conecta direct cu antreprenori din New York și de a accesa o rețea globală de afaceri. Această conexiune va facilita schimbul de idei, experiență și potențiale parteneriate în domenii variate, deschizând noi orizonturi pentru dezvoltarea și creșterea afacerilor.
  2. Schimb de cunoștințe și expertiză: Semnarea acestui acord va permite împărtășirea cunoștințelor și experiențelor locale cu antreprenorii din New York, urmând să se învețe de pe urma succesului și a provocărilor de peste ocean. Acest schimb de know-how va ajuta la dezvoltarea de competențe noi precum și inovația în mediul de afaceri local.
  3. Participarea la evenimente internaționale: Colaborarea cu Clubul Afaceri.ro New York va oferi oportunitatea de a participa la evenimente și conferințe internaționale de prestigiu. Aceste evenimente reprezintă un cadru propice pentru networking și interacțiune cu lideri de opinie și profesioniști din diverse domenii.
  4. Promovarea afacerilor locale: Prin intermediul acestui acord de colaborare, există oportunitatea de a promova afacerile locale din Târnăveni către membrii Clubului Afaceri.ro New York. Aceasta va deschide noi căi de colaborare și parteneriate, crescând vizibilitatea și atragerea de noi oportunități pentru afacerile locale.

Această colaborare va aduce beneficii reale și tangibile pentru comunitatea noastră antreprenorială din Târnăveni. Vom lucra împreună pentru a ne sprijini reciproc și a ne construi un viitor prosper, bazat pe inovație, networking și dezvoltare durabilă. a declarat președintele Clubului Afaceri.ro Târnăveni, Ciprian Răduț, prezent la New York săptămâna trecută, prilej cu care s-a semnat acest acord.