VOLTAJ ŞI 3 SUD EST LA LUDUŞ

”Zilelor oraşului Luduş”, se vor desfăşura în zilele de 5, 6, 7 iunie.

Vineri vor urca pe scena artistii locali precum Bianca Boar, Georgiana Vesa, Pungea Nicola, Bukossi Robert, începând cu ora 17.00, urmat la ora 18.10 de un recital al solistei pop-dance, Genţiana Ganea, hip-hop cu trupa Paradox, trupa rock Autograf şi Coco. De la ora 21.35, petrecerea continua cu o discotecă în aer liber cu DJ Ionuț Bucur & MC Andrei Lazăr.

Sâmbătă începand cu ora 17.00 organziatorii propun un recital cu artiști locali, iar de la ora 18.00 este programat un recital în limba maghiară susţinut de formaţia Insect. Solista pop-dance Sore va urca pe scenă de la ora 19.00. Un recital al solistei pop-dance Dancs Anamari va avea loc de la ora 20.05, iar de la ora 21.05 ludușenii vor avea ocazia de a-i vedea pe cei de la 3 Sud Est. De la ora 22.10 va intra în scenă formaţia Voltaj.

Duminică, 7 iunie, va fi ziua dedicata folclorului. De la ora 15.00 – 17.00, este planificat un recital susţinut de soliștii locali Vesa Giorgiana, Crăciunescu Cristina, Paula Moldovan, Covaci Ioana, Boandă Lucian, soliștii Roxana și Septimiu Pop, Delia Molnar și Ovidiu Nechita, acompaniați de Orchestra Ansamblului Luduș, Ansamblul Folcloric Mociu. De la ora 17.00, pe scenă vor urca Ansamblul Ardealul, Ansamblul Transilvania, momente urmate de un recital al solistului Adrian Socaciu și trupa, iar de la ora 18.30 va urca pe scenă Ansamblul Cununa Someșeană Florești. De la ora 19.00 va avea loc un recital maghiar Antal Tibor și formaţia Heveder, iar de la ora 19.55 va performa Ansamblul Hajdina La ora 20.10 vor intra pe scena soliștii Ionela Moruţan, Diana Gribincea, Ovidiu Purdea Someș, Traian Ilea și Valeria Codorean Ilea și Lucian Drăgan și formaţia.