VREME POSOMORÂTĂ TOATĂ SĂPTĂMÂNA, CU PLOI ȘI BURNIȚĂ ÎN WEEKEND

Vremea rămâne posomorâtă toată săptămâna, în Târnăveni, iar temperaturile nu vor depăși 11 grade Celsius pe timpul zilei. Ploile nu vor dispărea, iar în weekend-ul viitor vom avea parte și de burniță.

Marți, 31 martie, vom avea soare de dimineață, apoi cerul va fi acoperit, ușor, de nori. Temperatura poate ajunge la 12 grade Celsius, minima fiind de 5 grade Celsius, pe timpul nopții.

Pentru miercuri, 1 aprilie, sunt semnalate ploi, iar temperatura maximă, pe timpul zilei, nu va depăși 11 grade Celsius. Pe timpul nopții, temperatura ar putea ajunge la 5 grade Celsius, fiind șanse mari de precipitații.

Vremea nu se schimbă nici joi, 2 aprilie, când din nou, pe timpul zilei, sunt anunțate ploi, iar temperatura maximă nu va depăși 8 grade Celsius. Pe timpul nopții, temperatura va coborî sub 0 grade Celsius, șansele de ploaie păstrându-se ridicate.

Vineri, vremea se va păstra răcororasă, cu temperaturi de maxim 7 grade pe timpul zilei și minime de -3 grade pe timpul nopții. Scad, însă, șansele de precipitații.

Sâmbătă și duminică vremea va fi posomorâtă. Sâmbătă, de dimineață sunt preconizate precipitații și burniță, iar temperaturile nu vor depăși 9 grade Celsius pe timpul zilei. Duminică, temperatura va crește cu un grad. Pe timpul zilei se vor înregistra maxime de 10 grade Celsius, iar pe timpul nopții, 0 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi ridicate, mai ales pe timpul nopții.

Sursă: www.accuweather.com
Sursă foto: www.panoramio.com