What’s UP va susține un concert la zilele Târnăveniului


What’s UP (Marius Ivancea) s-a născut pe 8 februarie 1989, în București. Încă din copilărie, muzica a fost cea mai plăcută joacă. La vârsta de 8 ani, a scris primele versuri și, de atunci, scrie fără oprire.

What’s UP va susține un concert sâmbătă, 22 august, pe scena din Târnăveni.

La vârsta de 22 de ani, What’s UP scoate prima piesa de succes – ”Habar n-ai tu”, în colaborare cu Maximilian, moment în care anunță primul său album – Povestea inimii. După acest featuring, What’s UP apare alături de Sișu în proiectele “Mintea mea” și “Dacă vrei”, iar mai apoi cu DOC, pentru piesa ”Ceai”, care se bucură de un real succes.

Notorietatea sa crește în momentul lansării hitului “K la meteo”, un super featuring cu Andra, piesă ce devine unul dintre hiturile anului 2012 și pentru care What’s UP primește numeroase premii. Tot în 2012 colaborează cu Iony și Cabron pentru hitul “Iarna pe val”.

În 2013 urmează 4 mega colaborări. Prima dintre ele este single-ul “În lipsa ta”, alături de Andreea Bănică. Cea de-a doua este “Cu drag”, featul cu ADDA. Piesa “Arme” este colaborarea dintre What’s UP si Amna, iar după colaborări cu 3 artiste, What’s UP a dedicat piesa “Scumpă domnișoară”, feat. UDDI, tuturor doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni.

“Taxi” este mega-hitul ce marchează primul single solo al artistului, piesă care cucerește topurile muzicale și care reprezintă capul de afiș al unui turneu prin orașe din România, în 2014.