Wizz Air nu mai prea vrea la Tîrgu Mureş

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrală şi de Est şi liderul pieţei din România, anunţă astăzi că va implementa câteva schimbări în planul său de capacitate regional, ca urmare a creşterii cererii şi cu scopul de a oferi în continuare cele mai mici tarife posibile.

Odată ce noua pistă îmbunătățită va fi finalizată la aeroportul din Târgu Mureș, orarul de zbor va fi în continuare consolidat şi optimizat cu reţeaua din Cluj-Napoca, iar pasagerii din Târgu Mureş vor putea călători la tarife scăzute WIZZ spre Dortmund, Munchen Memmingen, Londra Luton și Budapesta. Zborurile spre Frankfurt Hahn, Madrid, Paris Beauvais și Roma Ciampino vor fi operate în continuare prin intermediul rețelei extinse din Cluj.
Aeronava, alocată până în prezent bazei din Târgu Mureș, va fi atribuită începând cu luna iunie 2018 bazei din Sibiu, ceea ce va permite creșterea în continuare a reţelei locale cu 5 rute adiționale și cu un total de 21 de frecvențe săptămânale și va facilita crearea de noi oportunități de călătorie spre și dinspre Transilvania. Angajaților Wizz Air, care deserveau anterior baza din Târgu Mureş, li s-a oferit deja oportunitatea de a se muta în altă bază WIZZ din România sau în alte ţări din cadrul reţelei companiei.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer, a declarat: „Noi monitorizăm în permanență cererea de transport pentru a putea veni în întâmpinarea dorinţelor clienților prin tarife reduse la bilete și servicii excelente, precum și prin planificarea capacității, adecvat fiecărei piețe. După o analiză atentă am decis să consolidăm, să optimizăm și să diversificăm în continuare planul rețelei WIZZ din Transilvania pentru anul 2018. Așteptăm cu nerăbdare să reluăm operațiunile de pe aeroportul din Târgu Mureș, odată ce lucrările pistei vor fi finalizate. Wizz Air va continua să opereze patru rute populare de la Târgu Mureș și va extinde rețeaua Sibiu la 11 rute spre 8 țări. Rămânem un partener angajat în ceea ce priveşte dezvoltarea regiunii și pentru clienții noștri, în timp ce continuăm să le oferim cele mai mici tarife posibile.”

REŢEAUA DIN TÂRGU MUREŞ ÎN 2018

DORTMUND 2 zboruri /săptămână mai 2018
LONDRA-LUTON 4 zboruri/săptămână iunie 2018
MEMMINGEN 2 zboruri/săptămână iunie 2018
BUDAPESTA 2 zboruri/săptămână septembrie 2018

Un comentariu la „Wizz Air nu mai prea vrea la Tîrgu Mureş

  • 27 noiembrie 2017 la 17:18
    Permalink

    Pe ce data se finalizeaza lucrările la pista tg mures?si cand va fi primul zbor la Budapesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.