Wizz Air suspendă mai multe rute din România

Wizz Air, principala companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, suspendă toate rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel, Austria și Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autorități.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult, precizează compania – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele. 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 și A321.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/wizz-air-suspenda-mai-multe-rute-din-romania-rambursarea-banilor-va-dura-mai-mult-19426746

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.