Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita de cercul de teatru de la Clubul Copiilor Tarnaveni si de elevii de la Fundatia Buckner

Cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni, impreuna cu elevii claselor a II-a A, B si C de la Fundatia Buckner, au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei, printr-un concurs, intitulat, “Noi suntem romani”.
Acest concurs a fost unul de muzica, dans si teatru. La sfarsit,participantii la concurs au primit diplome. Elevii premiati sunt: Diana-Maria Marginean, Adelina Spiridon, Ramona-Adriana Zonta, Alina Mailat, Denisa-Narcisa Fuli, Claudia Lucaci, Sabin-Ciprian Varga, Denis Odvos, Luca-Ricardo Varga, Denisa-Ioana Zarculea, Ana-Maria Andra Puia, Antonia-Iasmina Ismail, Alexandru Sas, Stefan-Lucian Pinto, si nu in ultimul rand, Georgiana -Elena Campian.Ei au cantat, au dansat si au jucat teatru, totul fiind cu tematica patriotica.
Concursul “Noi Suntem Romani” s-a desfasurat la Clubul Copiilor Tarnaveni, la cercul de teatru/teatru de revista si a fost organizat si coordonat de prof. Alina-Carla Crainic-Farkas.
Trebuie mentionat, ca, toti elevii participanti la concurs, de la Fundatia Buckner sunt condusi, pregatiti si coordonati de prof. Liviu Turcu, care este si directorul fundatiei.
De asemenea, trebuie sa mentionam, ca, toti elevii participanti la concurs de la Fundatia Buckner activeaza la Clubul Copiilor, in cadrul cercului de teatru/teatru de revista, cerc condus si coordonat de prof. Alina-Carla Crainic-Farkas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.