Ziua Naţională şi inaugurarea podului sărbătorite duminică de la ora 12

Deschiderea festivităţilor va avea loc chiar în zona noului pod unde se va intona imnul României începând de la ora 12.00 şi se va rosti o scurtă rugăciune. După discursurile inaugurale se va tăia panglica la noul pod rutier, iar apoi va urma o paradă militară a Poliţiei Locale din Târnăveni.

Evenimentul va continua cu un program artistic susţinut de solişti de la grupa de canto din Târnăveni şi ai ansamblului Junii Târnavei, urmat de dansuri tradiţionale susţinute de ansamblurile Junii Târnavei şi Kokenes.

La final se va juca o Horă a Unirii pe noul pod, după care va fi deschisă circulaţia rutieră în jurul orei 13.30.

4 comentarii la „Ziua Naţională şi inaugurarea podului sărbătorite duminică de la ora 12

 • 1 decembrie 2019 la 13:31
  Permalink

  da… hadeti la hora si pe strada Raului…dar nu are sens ca e mica si ingusta dupa cum ati mai transmis…. prea putine voturi nu???!!!

 • 1 decembrie 2019 la 7:55
  Permalink

  După ce tăiați panglica, domnule primar, sa treceți podul si sa veniti până pe strada Digului. Va asteptam la capătul străzii cu o pereche de cizme de cauciuc sa jucam hora si aici!

 • 30 noiembrie 2019 la 17:50
  Permalink

  Mailat hai maine la parada sa cerem socoteala .

 • 30 noiembrie 2019 la 17:23
  Permalink

  Pt ce aa platim impozit???cu banii mei..doar de la mine se putea intretine ..cu piatra…nu cu marmura strada ciocarliei…de 15 ani nimic nu sa facut pe aceasta strada.Rusine tuturor din primarie….sunteti jalnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.